Що краще всього курити?
+2
айзберг
Karas
6 користувачів
Домик Рыбака :: Общалка :: Общий треп
Сторінка 1 з 1
Що краще всього курити?
Ну реально от що краще всього курити на сьогоднішній день? Вейп чи просто звичайні цигарки?
Karas- К-ть повідомлень : 49
Дата регистрации : 24.10.2020
Re: Що краще всього курити?
Для мене варіант курити просто звичайні цигарки - це з района фантастики, я реально не вірю в це зовсім
айзберг- К-ть повідомлень : 14
Дата регистрации : 10.06.2022
А ви бачили вартість на ті цигарки? Я коли звернув увагу, то був шок! Ні, краще по спеціальній ціні придбати заправку до електронної сигарети у Львові https://vaperslab.com.ua/news/ про що я довідався саме з блогу новин про вейпи, який є на сайті Vape shop, де я все і замовляю завжди.Karas пише:Ну реально от що краще всього курити на сьогоднішній день? Вейп чи просто звичайні цигарки?
неодимый игнат- К-ть повідомлень : 45
Дата регистрации : 22.10.2020
Karas пише:Ну реально от що краще всього курити на сьогоднішній день? Вейп чи просто звичайні цигарки?
Учитывая какое отражение на здоровье имеет курение простых сигарет, то тут уж - давно пора бы их не только покуривать, но и запретить производить. Тем более, когда есть им доступная замена в виде электроннок.
Мой совет, если уж так тянет покурить, то покупать одноразовые сигарет. нормальный вариант это одноразка на 1500 тяг цена на неё около 300 гривен. Такой электронной сигареты вполне будет достаточно, чтобы понять ваше ли такое курение, или может остановить свой выбор на чем-то другом.
Ян- К-ть повідомлень : 10
Дата регистрации : 28.12.2021
кальян звичайно)
Олег Гарбуз- К-ть повідомлень : 17
Дата регистрации : 14.11.2022
А який табак для кальяна можете порадити?
Лодочка- К-ть повідомлень : 6
Дата регистрации : 07.12.2022
Я купую табак для кальяна 420 , дуже хорошої якості, нашого українського виробника. В магазині Табачний Бро, що в Одесі замовляю. Тут дуже обновили асортимент і є гарний вибір. Обов'язково спробуйте різні смаки. Табак є навіть зі смаком Рафаелло.
Олег Гарбуз- К-ть повідомлень : 17
Дата регистрации : 14.11.2022
Домик Рыбака :: Общалка :: Общий треп
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі