Дуже хочу новий бойлер
3 користувачів
Домик Рыбака :: Общалка :: Общий треп
Сторінка 1 з 1
Дуже хочу новий бойлер
Привіт усім! Давайте обговоримо бойлери Gorenje. Чи користувалася хтось із вас їхніми продуктами? Я чула, що вони досить популярні на ринку.
lilastick92- К-ть повідомлень : 8
Дата регистрации : 31.07.2023
Re: Дуже хочу новий бойлер
Так, я користувався бойлером Gorenje протягом останнього року купляла тут https://www.moyo.ua/bt/klimaticheskaya-tekh/vodonagrevately/boylery/gorenje/ . Загалом, мені дуже сподобалося їхнє обслуговування. Вони завжди були надійні та функціональні. Мені особисто подобається, що Gorenje пропонує бойлери різних об'ємів, що робить їх підходящими для різних розмірів сімей. Мій бойлер на 80 літрів вже служить мені кілька років і не має ніяких проблем. В мене теж є бойлер на 80 літрів, і я вважаю, що він ефективно використовує енергію. Мої рахунки за електроенергію не суттєво збільшилися після його встановлення. Крім того, він має термоізоляцію, яка допомагає зберігати температуру води протягом довшого часу.
beatrice88- К-ть повідомлень : 8
Дата регистрации : 15.08.2023
Re: Дуже хочу новий бойлер
У мене бойлер трохи менший, на 50 літрів, але я також залишаюся задоволеним його ефективністю. Я звернув увагу, що в Gorenje використовують сучасні технології, щоб зменшити витрати енергії під час нагріву води.
fifa55- К-ть повідомлень : 9
Дата регистрации : 15.08.2023
Домик Рыбака :: Общалка :: Общий треп
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі